Friday, January 27, 2012

And the winner is...

selepas baca smua entry yg di hantar selama 2 hari dan ulang2 dlm 3 round,akhirnya dah dpt pemenangnya..serius sgt susah nak pilih sbb tuh terpksa ulang byk kali..bukan sbb x ada yg bgus..tpi smuanya bgus2..tapi sayangnya harus 2 pemenang saja..

JADI..oleh sbb saya x nak kecewakan peserta2 yg lain.. 58 peserta yg telah ikut giveaway ini akan jadi VIP member fullmusik selama sebulan..so, request lagu vip member lebih diutamakan lah critanya tuh...hehe.. dan oleh sebab kalian sudi ikut n memeriahkn lagi giveaway fullmusik yang x seberapa ni..saya akan promosi link blog kamu di FB fullmusik ya..:) harap lps ni x ada yg kecewa..







DAN PEMENANGNYA ADALAH :

*

*


*




*





*



*


Miss yaya..




saya tertarik dengan entrynya yang kemas dah usaha yg miss yaya nih buat..sgt kreatif ..

tertarik dengan sebab yang miss yaya berikan




*saya pun nak mcm nih jugaaaa


dan menarik perhatian adalah video gombak rindu nih..hahahha..



sebab lain miss yaya di pilih menjadi pemenangnya adalah sbb dia ni ada usaha lain utk membuat entrynya lebih menarik dri yang lain..bukan setakat jawab 3 soalan yg diberikan..n suka bila mis yaya nih explore tentang hadiah tuh..cari sipnosis novel , gambar2 camera tuh ..so dpt tgk lah yang miss yaya ni sangat2 nak menang hadiah yg di berikan..hehe



DAN PEMENANG KEDUA :


adalah miss farah

sebenarnya suka entry ni juga..sngt lucu...tpi cma seorang saja yg boleh dpt tmpt pertama..
entry miss farah nih juga kemas n bguss..:)



ok..sbnrnya nak buat ulasan panjang lgi tntg pemenang giveaway fullmusik ni..tpi biasalah,saya last semester untuk sem ni..byk project yg blm diselesaikan..so pemenangnya nnti saya akan contact dri email yaaa..:)

BGI YANG TAK MENANG N BLM BERNASIB BAIK..JGN RISAU..FULLMUSIK AKAN BUAT LGI GIVEAWAY ATAU CONTEST..MGKIN HADIAHNYA LBIH MENARIK LGI..:)

7 comments:

Nur Anisah said...

HOHO ! Kecewa tak menang novel T_T

Tahniah buat pemenang :)

eszyamin said...

TAHNIAH KEPADA PEMENANG

Apple Pearl said...

oh tidakkk..saya harus trima kenyataan ini..hehe..xdala..TAHNIAH PADA PEMENANG YAW..:)

.cik yaya. said...

terima kasih fullmusik !! tak sia-sia buat video gombak rindu iteww! =) nk req lagu aqasha-obsesikuu. hehe

cleo said...

congratulation to d winners :)

kuciwa tp x kn hampa..huhu

psst my secret said...

yeayyyy..kak..ni email sy tau farahnowdean@yahoo.com sy rse email yg sy bg hritu sy lupe pasword..:)

Q Seorang Penulis Blog said...

tak pe lain kali saya cuba lagi ooooyeaaaaaaaaaaaaaa