Thursday, December 30, 2010

sorry

kepada peserta2 yg dah join contest,aku mau mnta maaf byk2 sbb pngumuman pemenang contest fullmusik tuh spatutnya 27/12/2010 kan...iza blm smpat upload video pemenang lagi sbb sibuk yg melampau2..tangan lagi sakit..berat dua2 bahu nih..mcm mau cabut sja rasanya..mgkin bsok aku upload yaa...soryy..tpi pemenangnya sudah ada..=)

Wednesday, December 29, 2010

im tired

yang mng tak bererti hebat dan kuat dan yg kalah tak bererti lemah..tpi skrg smua mnganggap,perlawanan bola ini adalah segala2nya..mnganggapnya sebuah peperangan..padahal itu cuma perlawanan BOLA.. cuba bersaing dlm kemajuan dan teknologi sesebuah ngara..baru mnunjukan ngara kita maju dan berkualiti..dan bukannya mnjadi ngara yg mundur,krna mngganggap bola sbgai ukuran kehebatan ngara masing2..

moga yg terbaik mng mlm ini..apa pun keputusannya,smoga smua boleh trima dgn hati terbuka krna setiap perlawanan msti ada mng dan kalah..tak perlu saling mnghina kerana itu menunjukan sifat seseorg yg tak punya akal dan tak beradab..menunjukkan kebodohan hnya kerana satu perlawanan..ingtlah tujuan asal sesbuah perlawanan..ia tidak di cipta untuk membuat negara saling bergaduh..
JGNLAH SNGGUP BERGADUH HANYA KERANA BOLA..KERANA ITU SANGAT MENUNJUKKAN KEJAHILAN DAN KEBODOHAN..psti ngara2 luar yg tengok ketawa2 smbil geleng2 kpala..psl bola pun bergaduh..


PATUTLAH malaysia dan indonesia tak msuk world cup sbb aff suzuki cup pun mau bergaduh..coba bygkan kalo mlysia dan indonesia ikut world cup?ngara2 luar psti mnganggap kedua2nya adalah kampungannn

Saturday, December 18, 2010

music player baru

yeahhhh..akhirnya faiz juga berjaya buat music player PLAY N STOP..dan aku pun sudah tau cara buatnya lps di ajar 1 jam oleh faiz..haha..payah btol..so,apa pndapat kamu..aku mau dgr jga pndapat pngguna nih..adakah ia bgus? atau sebaliknya? komen2..di bawah nih adalah contoh music player yg baru..kualiti di jamin bgus sbb lagu dia x di convert2,dan play trus dri 4shared..dan code lagu boleh di buat dgn cpt sbb dia x perlu di download dan upload..lps tuh mau convert sgala lagi..so,nih lgi mnjimatkan masa dan mgkin dpt buat code yg di request dgn lebih cpt lgi..

boipren aku kluar tv..

weww..time bes2 buat report praktikal,tiba ahmad dhani kluar di MARI MENARI..trus melompat aku kluar bilik..tuu boipren aku tuh..huhu..dia perform live ooo..dia dtg mlsysia sbb bsok dia n TRIAD dan juga kmpulan ank dia,THE LUCKY LAKI akan buat persembahan pada konsert astro..cba la dia di sabah,sggup aku pergi tuh.siap beli vvip tiket lagi..haha.. siapa yg follow entry aku dri mula lgi msti tau kan sbb time aku baru buat blog nih,aku ada tulis entry psl ahmad dhani nih,entry ahmad dhani oh ahmad dhani..huhu..dlm entry tuh,ayat punya main skema sbb bru start buat blog..skrg nih malas la aku tulis entry dgn skema dan bersopan santun..capee..



LAST SEKALI..siapa mau ckp aku nih perasan sbb ckp ahmad dhani tuh boipren aku..HADE HAKU KESAH?

kewujudannya

sekarang nih byk yg merunggut tentang fullmusik..byk yg mau music player yg boleh di PLAY N STOP..sbnrnya faiz ada buat music player stop n play tuh dlu..tpi x dpt smbutan..so,dia pun berenti la buat..kalo kamu sedar dlu,dkt fullmusik,ada link untuk music play list..nama dia FREE MUSIK PLAYLIST..

tak byk playlist yg di buat sbb x ada smbutan..antara playlist yg ada adalah

-opick
-dewa

-kangen band

-hijau daun

-melly goeslow

-mulan jameela

-padi

-st 12

-the rock

-ungu


dlm plylist tuh,hampir kesmua lgu artis tuh ada dlm plylist..tpi lagu terbaru mngkin x ada sbb lama x update..tpi nnti jgn pula ada yg mnta buat playlist sbb skrg hosting blm ok..nih cma mau share sja..tpi aku tgh dlm usaha bljr buat playlist dkt faiz..kalo aku sudah terer,nnti aku inform n trima request..

Friday, December 17, 2010

lipsync

tba2 rajin update blog..dua entry sekaligus..nih aku mau tulis entry psal kepopularan lipsync atau nama melayunya adalah " miming" yg berleluasa di youtube..bagi aku,kalo org buat cover,itu sgt berbakat..buat cover nih mksdnya dia nynyi smula lagu2 artis dgn cara dia tersendiri..contohnya



dan aku rasa cover nih lagi bgus dri originalnya..itulah mksd aku org yg buat cover nih mmg dikatakan berbakat..


tapi bagaimana pula lipsync..contohnya..


bgi aku..ia sgt MNGELIKAN..sorry to say kpada peminat cik shida nih..tpi stiap org ada pndapat kan..byk lagi vdeo dia lip sync di youtube nih..tpi aku cma tgk skit sja..x sggup tgk wei..mgkin dia akan mnjadi SHINTA DAN JOJO bgi mlysia? siapa x kenal shiinta dan jojo nih? vdeo lipsync shinto dan jojo-keong racun nih mencecah 5 juta view tau..mau menandingi justin bieber atau byk lgi artis international..


apakah keistimewaan kedua2 video ini sehingga byk mndapat smbutan? bagi aku..TIDAK ADA APA PUN YG ISTIMEWA..dorg cuma lipsync lagu n buat mimik muka yg aneh2..


TAPI shinta n jojo nih berjaya menjadi popular di indonesia..knpa boleh popular? org sana ckp,dorg cuma bernasib baik sja..dan skrg dorg jadi artis..dan kalo x salah dorg ada lagu sndiri skrg..


TAPI pendapat aku..bukan kah kamu cuma memperbodohkan diri sendiri?..kalo aku tgk dorg yg lipsync nih,aku rasa mcm aku tgk TOM TOM BAK..sbb kalo adik aku psg tom tom bak,msti dlm segmen ADA BAKAT KE? hampir smua budak2 tuh lip sync lagu n cuma nari2 sja..tpi dorg tuh budak..bole d trima..tpi kalo yg sudah BESAR? so,nasihat aku untuk org yg mau buat lip sync di youtube..CBA CARI CARA LAIN UNTUK MEMPERSEMBAHKAN BAKAT KAMU..contohnya buat la video cara2 pakai make up ka,cara2 buat kuih ka..berbaloi skit..

PERBEZAAN ANTARA PELAWAK DAN BADUT

-PELAWAK: membuat lawak untuk membuat org tertawa

BADUT: membuat lawak untuk diri di tertawakan

so,mrka nih kategori yg mana satu? pndai2 la kmu fkir

AKHIR sekali..ini cma pendapat aku..kalo ada yg x puas hati,diam2 sja..buat la entry memuji lip sync di blog kmu pula..

practikal trainee

rasanya sudah 3 mggu aku praktikal..dan report 3 mggu yg harus di buat juga msh sama seperti dulu..cuma laporan untuk 2 hari yg berjaya di siapkan..haha..dasar pemalas..slamaaku 3 mggu praktikal,akhirnya aku sudah dapat menyesuaikan diri sbb dlm worksyop tuh ada 20 lebih org dan cuma aku dan kawan praktikal aku sja yg perempuan..kalo dlm office tu byk la perempuan,tpi dorg mana la msuk worksyop..so,aku sudah pandai menepis dan mnjawab kalo2 dorg kadang2 mempermainkan aku.dorg tuh smua baik,tpi kuat main,xda satu pun dorg ckp tuh btul..geram aku..tpi keseluruhannya dorg tuh baik la,x gatal dan x ckp yg lucah2 mcm sesetengah llki..dorg tuh cma kadang2 suruh aku penat sja..tnya mna tmpt letak spanar,dorg tunjuk tmpt lain..sudah aku pnt mncari bru dorg kasi tnjuk tmpt yg btul..tuh mula2 la..skrg nih tak lagi la,biasala klo mula2 msuk,dimana2 pun kna buli juga.. so layan saja gmbr..


nih mntor aku,nama dia en malin..dia baik,tak pernah marah dan sllu ajar kami dan yg paling bes,dia suka berGOSIP..haha..kalo tgh berkerja,ada sja yg kami crita,crita pasal dato k kawin baru la,siti x dpt mngandung la..


lepas boring buka tutup pump,kami sllu kacau jurukimpal di blkg,bukan mau ngorat ya..tpi mau bljr mngimpal..yg aku suka di company aku nih,dorg smua x kedekut..macam jurukimpal nih,wlaupun time tuh dia tgh sibuk buat kerja dia..tpi time kami mnta ajar,dia ajar juga,siap bagi smua peralatan..nih kami mau bljr mngimpal sbb bukan kami x pandai..setiap sem kami ada bengkel mngimpal,tpi cuma ok sja la..bukan taraf perfect..so,nih tgh practice mau cntikkan lagi cara kami mngimpal


slps mngimpal,confirm panas kan..rasa hangus sja muka nih..so,apa lagi,smua lari pergi bilik balancing..sbb dlm worksyop tuh,bilik balancing sja yg ada ekon..lps sjuk sikit,nmpk ada kmptr,apalagi..jom main game..hahha..gmbr di atas nih yg llki tu la jurukimpal tuh n yg prmpuan tuh kwn praktikal aku..siap main tembak2 lgi



kalo la forklift nih bole di bawa time mau beli makanan di kedai runcit di seberang jalan worksyop kami yg x la jauh sgt..tpi mls mau jalan kaki.


so,buat masa nih,tu sja la yg mau aku tnjuk..hee

Monday, December 13, 2010

spongebob oh spongebob



siapa yg tak pernah tgk spongebob? kalo x pernah pun msti tau kan katun nih..sllu ada dkt iklan..dlu aku bnci katun nih,kalo adik aku pasang mmg sllu bising..bingit tlinga aku dgr suara spongebob..tpi lama2 aku suka dgn katun nih..hari2 aku layann..sbnrnya,tnpa kita sedar,katun nih byk juga mngajar kita tentang erti sahabat selain dri crita mngarut yg lain..so,nih aku jmpa dkt forum org tadi time aku jalan2..so,aku mau share di sni kata2 mutiara yg trdapat pada katun nih yg aku sgt2 suka..enjoy

1.'pengetahuan tidak dapat menggantikan persahabatan. Aku (Patrick) lebih suka jadi idiot daripada kehilanganmu (Spongebob)'



2. spongebob: Apa yg biasanya kau lakukan saat aku pergi?

patrick : menunggumu kembali..



3. Saat sponge bob menjadi kaya dan melupakan patrick juga tmn2 spongebob yang kaya pergi dari spongebob, spongebob memohon kepada patrick, dan patrick berkata:



'kalau duit boleh membuatku melupakan sahabat terbaikku, maka aku lebih memilih untuk tidak punya duit sama sekali'



*

http://1.bp.blogspot.com/_R_0-jTEYUuE/SxCvWC2azrI/AAAAAAAAAMs/FhWazbmVbj4/s1600/spongebob-squarepants.jpg

4. Saat patrick di fitnah mencuri jaring ubur2 nya spongebob,patrick berkata:



' Tak apa kawan.. aku mungkin hanya bintang laut yang hodoh.. lebih baik aku pergi dari bikini bottom.. ini, ambil saja barang2ku.. tapi aku tak pernah mengambil jaring mu kawan..'



(Patrick dituduh mencuri jaring dan dia sabar aja)



*



5. Patrick berteriak : 'AKU HODOH DAN AKU BANGGA!!!'



*



6. Kalau kamu memberitahukan rahsia kepada seseorang, maka itu namanya bkn rahsia lagi.



*

http://www.hotmoviesale.com/dvds/59251/1/Spongebob-Squarepants-Bikini-Bottom-Adventures.jpg

7. pas spongebob mau masuk anggota jelly spotter.. terakhirnya patrick bilang:



'pemujaan yang berlebihan itu tidak sehat..'



*



8. waktu itu orang tua Patrick mau datang jenguk anaknya. Tapi Patrick takut orang tuanya mngatakan dia bodoh. Demi Patrick, spongebob snggup mnjadi pura2 bodoh. Dan Patrick berkata ke SpongeBob:
'TEMAN ADALAH KEKUATAN'


9. waktu patrick dianggap ada keturunan raja dan mulai ngambil barang2 milik orang lain, terus dia berkata:
'hidup itu memang tidak adil, jadi biasakanlah dirimu'...



*



10. waktu sponge bob mau belajar memandu untuk mendapakan lesen..

'seharusnya kau belajar berjalan dulu nak, baru lah kau boleh berlari..'


*


11. waktu episode yg si spongebob mencari spatula baru, dan dia dapat spatula yg canggih dan berkilat tapi si spatula canggihnya tidak mau menuruti arahan spongebob sbb kononnya dia hanya akan memasak makanan yg ada kelas sahaja..Dan akhirnya spongebob kembali mencari spatula buruknya dan berkata berkata
:

'Ternyata semua yg berkilau itu belum tentu emas'

Friday, December 10, 2010

doraemonn..siapa yg x kenal cita nih mmg ada mslh wktu kecil..sbb katun nih aku suda tgk dri aku kecil smpai skrg..skrg nih pun time makan megi ka,mkn nasi ka,msti aku cari komik doreamon adik aku walaupun mgkin itu sudah menjadi ke 300 kali aku mmbacanya..aku suka baca crita nih sbb aku rasa crita nih bes n sgt genius.. tba2 aku jmpa pula final ending untuk doreamon nih..sbnrnya final ending nih mau di kluarkan oleh penulis sebenar doreamon nih,iaitu Fujiko Fujio..tpi dia meninggal sblm dia keluarkan final ending untuk doreamon..skrg doraemon sudah di ambil alih oleh org lain tnpa ada penghabisannya..so,ada org yg telah buat ending utk doraemon nih..aku sudah tgk nih dlu,dkt blog forum indonesia..tpi aku tgk lagi di youtube..nih mmg sedihh..huaaaa..i cry like a baby...so layann








Tuesday, December 7, 2010

aku mnjadi kuli

fuhh..sudah byk dlm entry2 aku ,aku ckp aku sudah start praktikal kan..mmg aku nih seumur hidup x pernah bekerja..bukan ank manja atau apa..TAPI aku malas..huhu..so,skrg nih,mau tak mau,terpksa la..

kamu tgk sja la gmbr2 saat mnjadi kuli batak..




mcm bakar marshmellow pun ada



mau packing rotor

n last sekalii..
muka dia ada iras ahmad dhani skit dkt bahagian hidung n pipi..pewiit..haha..tpi dia botak la..kalo botak mcm ahmad dhani skrg x apa juga..tpi dia gondol di tgh2..haha..dia nih jahat,suka cari pasal..ada saja dia mau cri pasal..nyampah pula aku..

tuh sja lagmbr yg aku mau upload..jenuh mau upload byk2.smua gmbr size besar2

Monday, December 6, 2010

contest


syarat2 penyertaan..

1. mestilah penguna fullmusik.co.cc

2.pastikan musik icon fullmusik di blog kamu dapat dilihat, tidak di edit dan di hidden

3.tulis entry psl contest ni..dlm entry tu kamu cuma perlu jawab soalan2 ni:


i.bila kamu start mula guna fullmusik

( jawapan bole di beri dalam tahun atau bulan)


ii.Dari mana kamu tau kewujudan fullmusik

(contoh jwpn-kawan,blog lain dan lain2)


iii.Cadangan yg kamu rasa bgus untuk fullmusik

(contohnya-ubah icon fullmusik,fired iza dri jadi assistant dan lain2)


dalam setiap entry wajib ada syarat2 dan gambr contest..


4.LINK kan entry kamu ke www.fullmusikrequest.blogspot.com

5.tgglkan link dkt kotak comment iza dan jadi follower


6..pemenang akan diberikan berdasarkan cabutan bertuah


TARIKH CONTEST

7/12/2010-27/12/2010



HADIAH


hadiah pertama

1 bulan free sewa iklan di fullmusik.co.cc

( untuk yg sudah sewa iklan di fullmusik,kamu akan dapat extend 1 bulan psg iklan tnpa byr..hihi)

hadiah kedua

top up rm 10

(ada perancangan mau cari hadiah yg lebih special..nnti kalo dah dapat yg special bru aku tukar ya)



dan iza mau tunjuk analytics nuffnang untuk fullmusik bulan nih



fullmusik dapat 149552 uniques visitor dlam 1 bulan..


THANX untuk smua fullmusik user




currently BAD MOOD

katamu kamu cinta..kepadaku selamanya,
katamu kamu rindu..kepadaku selalu,
tapi mengapa aku masih ragu,

katamu aku ini cinta terakhir kamu,
katamu aku ini cinta dalam hidup mu,
tapi mgapa aku masih ragu..

mgkinkah aku ini mnjadi satu2nya cinta yang terakhir kamu,
dan tak akan ada cinta yang kedua,ketiga dan cinta yang lainnya?..

katamu kamu gila jika aku pun pergi,
katamu kamu musnah jika cintakau punah,
tapi mngapa aku masih ragu..

katamu kamu cinta kepada ku slamanya,
katamu kamu rindu kpada ku sllu,
katamu aku ini cinta trakhir kamu,
katamu aku ini cinta dalam hidup mu..

TAPI MGAPA AKU MSIH RAGU..

Sunday, December 5, 2010

aku nak tudung

saya nak tudung dari ana..


aku baru sja nmpk contest nih lps cari2 tudung pearl haya di google..aku sudah lama jdi silent reader blog nih..mau setahun lebih..tba2 tringin pula nak ikut contest..


dkt entry lama aku,yg bertajuk entrii..adakan aku ckp yg aku mmg suka lawat blog nih..blog nih namanya cahaya cintaku..so aku mmg nak tudung tuhhhhh..


so,aku tag..


http://kotakcintahati.blogspot.com/..

Wednesday, December 1, 2010

menyibuk kejap

baru sja aku mau buaat laporan bengkel praktikal aku,tba2 aku tr tengok pula post dri irine nih..so aku buka la..beuhhhhh,panasss...nih pasal seorg blogger yg bernama mira nih yg kecoh2 n marah2 pasal irine buat tips berbloging yg kononnya sama dgn dia pnya tips yg dia pernah buat..



untuk pengetahuan kamu dan kamu,aku nih bukan la die hard irine or watever..aku cma kenal dia di sni sja..tpi aku sllu juga baca blog dia dan aku pun pernah chat dgn dia dan aku pun ada no telefon dia..(huhu,nih mau rasa bangga skit sbb msti ramai yg mau no telefon dia kan..sory la,aku nih jakun skit kalo ada org femes2 nih..hahah)...

so aku pun rasa panas juga la tgk cara mira tuh tulis..siap bgi middle finger lagi..mgkin dia rasa entry yg dia buat tuh entry yg paling meletop atau terbaik yg pernah dia tulis..mgkin juga la..bole kalo mau sound org,tpi jgn la mcm tuh..so,aku pun komen la..




beuuhh..nih aku komen sbb aku pun rasa geli dgn entry dia tuh..macam kes lagu tinggal kenangan-gaby pula..macam band caramel berebut dgn gaby psl lgu tu pula..padahal,lagu tuh tak la hebat mana..so c mira nih mgkin dia rasa hebat sbb dia rasa entry dia tuh sangat bes..(bes ka?)


kalo pasal tips bberbloging..smua pun sama..aku pun bole fkir dlm masa 5 mnit..

sma juga mcm komen aku tuh..cba kamu search"cara letak iklan nuffnang di blog"..lebih 20 org yg buat tutorial yg sama sebijik sebulat..so,ada yg bising? xda pun..



so..mcm kata YOVIE dan NUNO bila di tnya tentang isu berebut lagu tinggal kenangan tuh:


"siapa yg buat dulu lagu tuh bukan persoalannya,tiada guna untuk berebut lagu yg tak berkualitas itu,tpi yg harus di buat adalah pandang ke depan dan MULA membuat lagu yg lebih baik)..




Monday, November 29, 2010

out of service..

hari nih aku sudah start praktikal..n prasaan hari pertama praktikal n hari pertama dlm hidup aku bekerja adalah...SANGAT SUSAH...weii anak raja,cpt2 la kawin aku,biar aku x pyh kerja...muahahaa..so,aku mengumumkan bahawa kalo ada yg nak request lagu..request dkt faiz yaa..aku dah start kerjaa

Friday, November 26, 2010

contest: kids and baby photo

contest :: kids & baby photo contest

syarat -syarat penyertaan.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. http://sweetlikekisses.blogspot.com.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:)..

2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:)

3. letakkan banner contest di sidebar anda.

4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda..

5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.

6.mesti mulakan title entry dengan nama contest.

7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.


tarikh tutup sehingga 30 november 2010 .tetapi terpulang pada saya jika hendak menamatkan tarikh lebih awal:)..so be alert!:)


hadiah yang bakal dimenangi ialah earring dari lazo diamond jewellery.white gold.





hmm..aku mau ikut contest nih..xtau la knpa tba2 mau ikut2 sja memandangkan aku kecewa di dalam gembira..mcm mana tuh kecewa di dalam gembira? sbb harini result exam bru kluar..x memuaskan..kacau mooad aku honeymoon..huaaa..


Dalam byk2 syarat contest nih..smua aku dpt buat..kecuali tag 8 org tuh..sejujurnya,aku x rapat sgt dgn follower2 aku..y the bcoz? sbb itu adalah aku yg sebenarnya..realiti or dunia maya..aku adalah sgt jarang bergaul rapat dgn org..susah mau percaya org n susah mau meluah kan perasaan..dalam kata lain,aku adalah seorang yg EGOIS..huhu..


xpala..nnti pandai la aku tag siapa2.gmbr yg aku mau letak adalah..


*



*



*



*

aku si kembar 3



nih gmbr aku n kembar aku..dan aku adalah kembar 3



alasan aku memilih gambar ini..

1.sbb nih adalah gmbr last memory kami ber 3...yg lain smuanya rosak sbb banjir dulu.inilah satu2nya kenangan kami bertiga sbb susah mau gmbr tiga2 sekaligus


2.mama aku bilang nih adalah harta karun dia..dia jaga n simpan dengan rapi.. dia ckp dia x kan jmpa lgi budak 3 org yg berambut bulat mcm cendawan nih lagi skrg..smuanya sudah berubah..huhu


tu sja la yg boleh aku kata..ada yg mau tgk gmbr time sudah besar ka? huhuhu



tag 8 org pula..sory ya kalo aku tag kmu..

http://rynaowhryna.blogspot.com/


nih sja yg aku mampu tulis..mng atau x,itu lain crta..yg pnting aku dpt mengimbas kembali wajah zaman yg smakin berubah..dan mngubat hati aku yg kecewaaaaaaaa

Thursday, November 25, 2010

hampir menjadi milikku

aku masih honeymoon lgi,sesiapa yg mnta lgu harap bersabar..memandangkan hpon aku terbelah dua bru2 nih,so mmg misi aku mncari hpon baru..siapa yg dri dulu follow blog aku msti tau kan wishlist aku..tba2 tdi aku jalan aku jmpa blackberry storm..mmg hpon yg aku idam2 kan..tgk pun harga boleh tahan..RM 1350..so aku pun trus melekat dkt kedai tuh..3 jam tau..buka2 punya buka,belek punya belek..last2 aku confirm beli blackberry storm..so,dgn berat hati aku kuar kan rm 1400 d bank..tba2 time mau byr tuh tba2 bru dia ksi tau yang tuh bukan hpon new set,tpi hpon trade in org n di gnti dgn cover baru..so aku pun tba2 rasa was2 pula mau beli..sbb aku rasa x berbaloi pula beli npon mahal2 tpi bukan yg baru punya..trus aku tnya la yg baru punya brapa,then dia ckp rm 1850..tpi lusa bru smpai stock..trus aku fkir,drpada beli blackberry storm,baik aku beli blackberry torch..baru rm1999..tpi aku sudah limitkan harga npon x lebih rm1800..so,aku kira mcm mau tutup mata sja la mau beli storm tuh..tpi time aku mau test download lagu,keypad download tuh x respon..so tnpa rasa menyesal,aku kensel beli storm..sia2 aku abiskan masa 3 jam di sana..trus dgn rasa kecewanya,memikirkan lagi yg blackbery nih byk mo setting dan terpaksa lgi mnyusahkan aku ke digi center untuk mendownload application..trus aku beli hp lamborghini...so,slmt tggl blackberry storm ku..huuuuu




n welcome hp lamborghini

knpa hp nih aku pnggil hp lamborghini? sbb kalo di terbalik kan shape dia mcm kreta lamborghini..huhu..amboihh,imiginasi tuh tggi btoll..haha

hrga sony vivaz nih aku beli rm 800 sja,so aku ada balance rm 800 dlm tgn aku..nih pun aku ada dua pilihan.antara vivaz pro atau satio..kalo satio,aku x suka shape dia..dpn cntik,tpi blkang dia tuh mcm x lawa..harga rm 1269..


kalo vivaz pro,hrga rm 888,bezanya dia ada keypad..kalo vivaz biasa dia full touch screen..tpi yg x bes nya,vivaz pro cameranya 5 mp sja..kalo vivaz biasa 8 mp..so,aku ambil sja la vivaz biasa memandangkan kami di kedai hp hmpir 4 jam..kmbr aku pun suda bising2 sbb lapar..



so,dgn baki duit rm800,aku pun lps tuh berjoli kesana kemari..beli barang yg ntah apa2..tpi ada la baki dia lagi..rsanya pasnih mcm mau masukkan balik dlm bank..huhu..






Wednesday, November 24, 2010

honeymoon


honeymoon day 1...stay dkt le meridien...day 2,akan memulakan misi membeli belahhh..

Tuesday, November 23, 2010

honeymoon

24-28 nov nih aku xda..aku g honeymoonn dlu..so,mgkin lgu yg kmu mnta akan di upload oleh faiz...jgn pula mnta ngn aku,aku xda..klo ada pun,mgkin 29 aku upload..okkk
x pula aku suka tgk byk yg suka tukar2 nikname nih..banned nnti bru tauu


MOOD: skit hati sbb kucing bru kna langgar..siapa brani mau kacau?!

Monday, November 22, 2010

lagu dan lagu

1.Paramore-playing god

2.toy box-bestfriend

3.soko-i will never love u more

4.pixie lott-cry me out

5.fiona fung-a little love

6.2am- you wouldn't answer my call

7.kim doong wook-my hearts calling

8.oh won bin-i love u and i love u

9.yiruma-my memory and only u

10.the chemical romance-the ghost of u

11.lee seung gi-losing my mind

12.kesha-we R who we R

13.jay park-nothing on you

14.hannah montana-i miss u

15.snsd-hoot

16.breaking benjamin-forget it

17.florida ft cody simpson-iyiyi

18.chayane-yo te amo

19.Bob ft river cuomo-magic

20.beast-soom

21-allstar weekend-forever dance

22.opick ft fira flo-andai waktu memangilku

23.sixth sense-dari hati

24-nina tamam-lollypop love

ungu-percaya padaku

bunkface-dunia

jeremy green-its not my fault

emo

hmm..nih aku mau emosi kjp..ramai di chatbox tuh marah2 pehal lagu x di upload la apalah...sbnrnya kerja nih sng sja..tpi disusahkan pula..nnti siapa2 yg mau request tuh..cuba dan CUBA bgi nama artis dan tjuk lagu yg betull..kalo smua btul,sng sja aku mau cri n download..tpi byk pula yg main asal letak sja..kan mkin byk kerja aku mau search di google,lagu nih siapa artisnya,tjuk lagunya n mcm2 lagi..mna x lama...sllunya byk yg mrh2 tpi cma tau mrh sja.. contoh yg sllu org request:

1.mau request lagu yg main di sinetron tv 3..kan byk tuh,mna la aku mo search lagi satu2

2.sllu bagi nama artis atau nama lagu sja..cba bgi yg jelas

3.bgi tajuk salah,kadang2 bgi nama awl tuh lagu sja..contoh kim doong wook-my hearts..padahal tjuk tuh my hearts calling..kalo yg sllu download di 4 shared msti paham tuh kan,slh eja skit pun dia ckp search not found..trpksa pergi search di google..msuk lagi web tuh satu2..mna tak lama...


n last skli yg suka pakai byk nikname n request byk2 tuh..jgn pula pkir aku x tau,ip addres kmu tuh sng sja aku mau dpt...bole request byk2,tpi bgi peluang dgn org lain juga..kalo 1 hari 1 lgu yg kamu request bole,tpi jgn la 1 hari tuh kamu request 8 lagu sekali gus..agak2 la..skrg nih aku sorg sja yg upload lgu..

Saturday, November 20, 2010

artis korea

rasanya boring pula blog aku nih sllu buat enrty yg ntah pa2..so,tba2 mau buat entry panas pula..jdi jahat skit..nih aku mau beri pendapat tentang korea..whatever la sama ada artis,movie or lagu..dan aku cma mo bilang yang aku anti KOREA...


Dalam byk2 movie atau drama,aku tak pernah pun tgk movie or drama korea..sbb aku rasa mcm bole di ramal..crita dia x lari jauh punyaa..sllunya plot crta dorg adalah:

LELAKI

1.lelaki tuh msti kaya gila n blajar di luar ngara dan ada syarikat sndiri...

2.pakai kreta besar2

3.WAJIB cute n hensem


PEREMPUAN

1.msti anak org miskin

2.gila2 skit..

3.kadang2 ada crita heroin dia cntik kadang2 buruk

4.pandai berdikari dan x mudah tergoda..kadang2 tomboy


Plot critanya


lelaki tuh mulanya sombong..x layan la pompuan yg miskin2 nih..then pompuan nih pun tomboy..konon xkan jtuh cnta punya la dgn lelakii..then gaduh2 last bercinta...THE END...itu sja..so,bgi aku..movie dan drama dorg mudah di ramal..ko x perlu tgk dri awl pun ko bole tau jalan crita dia.


LAGU

kalo lagu pula..mmg diakui,lagu dorg best2..rancak2..tapi aku pun x minat..y the bcoz? sbb aku x fhm..

kamu yg dgr lagu korea tuh sbnrnya fhm atau x? kalo aku,aku suka yg ada mksd..boleh feeling2..


-kalo group dorg tuh..bole smpai 12 org..byk nyaaaa..nyanyinya skit sja..yg lain backup dancer sja..


so,aku totaly x mnat korea2 nih..

Dan bagi aku,org yg mnat artis korea nih rasa sbb dorg CUTE OR HENSEM..btul or x? kalo x,jgn la marah2..tuh pndapat aku..


BAGI aku pula..kalo lelaki nih cute or jambu..to me,he is GAY..muahahah...kejam x kejam..so,entry nih sbgai pndapat..aku x hina pun artis kamu ya..so jgn marah2...


TP mmg aku akui la..dorg nih smua genius..dorg pnya movie n lagu sng sja msuk international...dorg tau cara tarik peminat..dan dorg mmg ORIGINAL..x copy mana2 style....so,siapa yg suka korea,truskan meminati..siapa yg x suka..truskan membenci..huhuhu..



i like it

seperti yang kamu tahu,aku mmg baladewa sejati..baladewa adalah pangilan untuk peminat kumpulan dewa19..so,memandangkan aku minat dhani@ ketua kmpulan dewa,otomatik aku suka smua artis di bawah naungan nya..nih skrg aku mau crita tntg kmplan di bawah management dia...iaitu dewi-dewi..


dewi2 nih di tubuhkan untuk menyanyikan semua lagu dewa kepada versi perempuan..so,smua lagu2 dewa byk yg dorg recylce..msti kamu tau kan lgu dokter cinta

tpi slps ina(gmbr tgh) mngandung,dewi2 di bubar kan..dan kemudian dewi-dewi berubah menjadi mahadewii

aku rasa mahadewi lgi bes sbb ina tuh dlm dewi2 mcm x match sbb suara dia konon beralun jazz..kalo tata(yg kiri) dan purie(yg kanan)..dorg bersuara rock dan r&b..

dlm mahadewi nih,aku suka suara tata

suara dia rock n best...
mcm lagu blog aku skrg nih..nih suara tata..


tpi skrg mahadewi jarang kluar sbb skrg artis bawah management dhani yg laku adalah the virgin


kumpulan the virgin nih bgi aku bole la..x brapa mnat sgt..tpi suara vokalis dia tuh mcm suara mulan jameela..

tpi yang penting..aku minat DEWA 19...






Tuesday, November 16, 2010

Akibat si tangan yg gatal (part 2)

tdi aku boring2 cari2 n tgk2 template..then aku lupa save tmplate lama..tdi trus change tmplate..tgk2 x ngam..kecil,so byk widget2 aku x muat..so skrg main hentam sja dlu psg tmplate..bsok2 cri lagi..sudah la shoutbox terdelete..mau login blik,tba2 lupa nama n pasword yg aku guna..huaa..trpksa buat blik...capeee...mls sudah rasanya buka blogg...huaaaaaaaa

aku kangen aku rindu

lps 1 mggu d rmh,aku mula berasa keboringan..mgkin sbb aku sudah tgk smua movie yg aku beli n online 24 jam tnpa ada halangan..so,tba2 aku buka2 folder2 lama,aku jmpa n dgr2 smua lagu aku..lagu2 tuh smua fevret aku time spm..xtau knpa time spm aku rasa betul2 memberikan memory untuk aku..mgkin sbb aku mula tggl asrama,dan mungkin juga aku start jmpa fullmusik wktu tuh..aku kenal byk org dri fullmusik dan aku msih berkawan dgn dorg smua smpai skrg..sbb dlu chatbox di fullmusik tuh bukan untuk request lagu..dulu chatbox tuh adalah tmpt chat..org sembang2..knl2..bukan mcm skrg..dulu 90% adalah org indo..cma 10% sja org malaysia..skrg aku rasa cma 2 org saja yg brani chat dsana..so,kamu pernah x kalo dgr lagu n tba2 kamu rasa sesuatu prasaan yg lain? mcm tringat2 kisah2 dlu,hati tuh mcm kusut tiba2..in simple words,i just wanna say..aku kangen aku rinduu..huu.. cuma mau share lagu2 nostalgia yg aku sgt suka n membuat aku ingt dulu kala.

1.sephia-sheila on 7

2.indover-project pop

3.armada-balas dendam n gagal bercinta

4.ratu-semakin hari semakin cinta

5.andra n the backbone-kepayang n slmt tinggal

6.dewiq-bete n koq gitu sih

7.tiket-hanya kamu yg bisa


aku rindu time dulu2..


Friday, November 12, 2010

lagu dan lagu

lgu yg aku upload aku trpksa post dkt sni sbb di fullmusik aku cma dpt uplaod lagu saja.kalo nak buat list or seting2 bagai aku blm di beri kebenaran..jdi,nih la lgu yg aku upload..



1.jasmine sullivan-bust your window

2.2pm-i cant

3.ft island-until u come back

4.ft island-i hope

5.kina grannis-valentine

6.the hush sound-your are the moon

7.auburn-so over you

9.glee-imagine

10.JYJ-found you

sara bareilles-king of anything

12.neyo-one in a million

13.super junior-angel

14.taio crus-feel again

15.rossa-kecewa

16.mahkota-rindu yang terlarang

17.titi kamal-kau bilang

18.goliath-bawa kau pergi

19.the lions story-lagu teman

20.nubhan-seadanya aku

21.ost selamat pagi cinta

22.opick feat amanda-maha melihat

rihanna-only girl in the world

bruno mars-marry you

lagu yg di request

lgu yg sempat aku upload sblm 4shared ada mslh sbb aku smpan smua file aku d sana..so,nih sja la aku dpt upload buat smntara



rihanna ft david gueeta-who thats chick


good charlotte-wounded


rin-fuhen


jay sean ft nikki minaj-2012


rihanna-love the way u lie (part 2)


say all i need-one republic

4shared

aku rasa aku di banned 4 shared..huuuuu..atau 4 shared yg ada mslh? smua lagu aku x dpt upload,download n dgr d 4shared..aku smpat upload 4 lgu sja ..tiba2 x dapat..siulannnnnnnnnnnn...arghhhhh...sudah la 4shared tuh nywa aku...arggggggggggghh

lagi dan lagi

Againnnnnnnnnn...sekali lagi hosting fullmusik di banned..x abis2 di banned dri dlu walaupun tiap bulan bayar hosting..skrg hosting yg menempatkan sesetengah lagu sudah di banned,so ada sesetengahnya x dapat play..skrg faiz tgh berusaha trnsfer file dia ke file yg lain n reupload..so yg lain bawa2 bersabar..ok..n tadi aku jmpa satu bnda yg pelik...aku nampak dia sbiji macam icon fullmusik..tpi dia bukan fullmusik..so aku kompius,siapa tiru siapa?..kmu tgk sja la


icon fullmusik





icon blog tuh


dia pnya cara pun sama..autostart juga..aku ingt dorg edit2 nih icon fullmusik..rupanya dri web yg berbeza..



so,aku harap org tak keliru la psl nih..kami bukan dri web yg sama..tak kisah la kan kamu mau pilih yg mana 1..tuh hak kamu..tpi cma mau jelas kan sja..

Thursday, November 11, 2010

3 seploh ringgt

3 seploh ringgit...i like it..siapa yg dri dlu follow blog aku,msti sudah bca entry tentang movie marathon..dkt entri tuh aku sudah critakan knpa aku suka tgk cd n bukan di cinema..so,kemarin time aku pulang,ferry aku bertolak pukul 1.30,so sblm tuh aku smpt menyinggah beli cd 3 seploh ringgit skjp..hihi..aku beli 6 cd..tpi aku beli smua yg lama2 punya la..bkn movie yg latest sbb dah lama rasanya aku tak tgk movie nih,jadi aku beli la yg aku rasa nak tgk..




so,smpai2 sja rumah..aku trus mndi n tgk movie yang aku beli..sbnrnya aku nih mau blas dendam sja..slama nih aku geram roomate aku hari2 tgk movie di blik..aku sllu dgr sja la,mls nak tgk sbb aku terlalu sibuk dgn sgala assignment,kuiz,ujian dan yg lain..dia pula sem akhir,so dia ada 5 subject sja pun.1 hari 1 kelas sja..tu yg sllu dia terbungkang tgk movie hari2..


so,lps aku abis exam nih,aku buat la movie marathon lgi..hihi


so,6 cd yg aku beli,aku dah katam 4..tggl 2 lagi..to be continue lps nih


tpi dalam2 4 cd yg aku dah beli,blm ada 1 pun yg membuat aku berasa wowww..cma biasa2 sja..huhuh


tutup crita...


skrg nih aku suda d rmh..tpi bru 2 hari aku d rmh,knpa aku trasa sangat n super duper malas..mau bgn pun mls,mau mndi mls,mau mkn pun malas...adoii..mgkin sbb aku trlalu pnt d asrama,tu la sbb mau bls dendam d rmh..hihi..tpi harap2 la 2-3 hari sja la..tak bole juga lama2..


Dan bila aku sudah d rmh pula,aku pun tersangat2 lah malas mau online..xtau knapa..mgkin aku dah boring pula online..byk bnda lgi yg membuat aku bahagia..contohnya,aku main dgn kucing2 aku yg sudah lama aku tgglkan..hihi..kalo tgk tv,aku rasa sudah berkurun berabad aku tak tgk tv..


kepada sesiapa yg dah request lgu dkt aku..nnti aku upload yaa..

Tuesday, November 9, 2010

my banner

banner aku dah hilangg..sbnrnya lama sudah banner aku dilucutkan dri fullmusik nih..bru hari nih aku free mau buat entry psl banner..dlu cntikk n sweet sja banner aku bersebelahan dgn banner irine..aku rasa aku pun dapat skit aura dri banner si irine tuh,sbb aku tgk visitor aku sejak kna letak banner d sblh irini,boleh la smpai 70 visitor berbanding 20-30 seperti sblm nya..sni aku bagi sbb knpa blog aku dpt ramai visitor selepas di gandingkan dgn blog irine..sbbnya adalah:



*



*





*


MESTI org tuh nak klik banner irine,tpi salah klik banner aku la pula..sbb dkt sgt antara banner aku dgn dia...wkwkw

(brdasarkan firasat aku la)hihi



so,skrg tmpt aku dah di ambil oleh cik nadia nih




tadaa..tmpt aku dah di gntikan dgn blog shoping online cik nadia tuh..


sebab musabab banner aku di remove?





sbb skrg dah ramai yg sewa iklan,kata faiz,bagi space dkt yg sudah sewa..

mentang2 aku letak banner free,sng2 kna remove...huhuu..tega2 nya kamu bek



dan faiz ckp dia buat space spesial buat aku..so,aku tertunggu2 la,mana la banner aku nih diletakkan..sekalinya..




kamu tengokkk,pnya main cipuut sja..xda banner2,kna truh link sja..


lps tuh,buka sja fb,mula cari lagi suspek utama dan dia pun tgh online juga..trus pergi tuntut janji yg kononnya akan di berikan tmpt yg spesial..then faiz ckp,tuh la tmpt yg paling spesial..dkt dgn chatbox..smua org yg login nmpk..so,kalo di ikutkan,btul juga,,aku rasa ramai pula yg pergi ke blog aku..tpi bukan sbb trsalah klik lagi tau..tpi sbbnya adalah..




*




*


*

semua nak request laguuuuu dan tnya mcm mana nak letak lgu dkt blog..huuhuhu



so..itu sja la entry mlm nih,paham2 sajalah kalo budak mechanical nih lps exam,trlampau byk mnghadap bnda kira2 n math so kemaahiran sastera nya pun telah berkurangan..hihii



horee

ok..exam sudah abis..n bsok aku balikkkk..mgkin mulai bsok bru aku boleh la tolong faiz tuh upload lgu yg kamu dan kamu dah request..sbb line internet d rmh aku ok..kalo stakat download n upload tuh cpt sja..nih kalo aku skrg,download lagu pun time dia 2 day remaining..blm lgu mau test download wayang..365 days remaining geng...tuh sudah melampauuu...so,aku rasa nnti aku mcm mau buat contest pula...so,kamu tggu sja lah..skrg mls buat dlu..sbuk mau mngemas bilik..mau pndahh rumahh..



Sunday, November 7, 2010

untittled

skrg pkul 1.45..tpi aku tak dpt tdr..huu..tdr2 lah mata..bsok exam lagii..time2 sunyi nih,aku rsa sepi pulaa..tba2 mood bertukar jiwang..just wanna say..i miss uu..merindukan mu,yang jauuhh..


seringku rasa rindu ini menyiksa..
sungguh terasa hidupku kini hampa bila kau takk ada di sini...
saat ini aku merindukan engkau yang jauhhh...
yang jauhhhhhhhhhh...

Saturday, November 6, 2010

Akibat si tangan yg gatal

tajuk mcm panas sja kan..haha..tak la..nih aku nak buat entri pasal nuffnang pulaa..smlm sblm tdr,aku tgk nuffnang tuh ok sja..tba2 tdi pagi aku buka(~biasa lah klo jdi blogger yg ada nuffnang,online2 sja trus tgk nuffnang..hihih)..tiba2 aku trkejut pula..tba2 earning aku jdi kosong


balik2 aku refresh,nih lambat loading ka apa..tba2 terdetik pula di hati aku mau tgk payment history..dan akhirnya,aku menemui jawapannya



tadaaaa...dan rupanya nuffnang tuh dah di cash out...huaaaaa,dgn rasa yg ingin tahu,trus aku buka fb dan suspek utama pun nampknya tgh online..lps nmpk dia online,trus aku tnya

"bek tdi buka nuffnang ya??"dan jawapannya adalah


rupanya faiz nih yg buka nuffang aku smlm,dia ckp dia salah klik..

tgk chat di atas tuh,nih bukan aku mrah dia ya,aku bru sja tnya yg dia ada buka nuffnang atau tak,trus berjela2 penjelasan dia ksi...hahaha..tau takut .


ksian pula aku tgk,then aku ckp,x apalah,ok juga kalo cashout,dpt aku buat acount baru untuk hasil dri fullmusik..


tgkk,pukul brapa dia buat project


pukul 2.49 geng..larut bebenor..

tu lah,lain kali tgn tuh jangan gatal ya bek mau klik2 itu ini..ihihi,btw,iza tak marah pun ma bebek..so,jangan takut..tpi lain kali jgn buat lagi tau..




Lady gagap

Lady gaga..siapa yg tak kenal..dia adalah penyanyi yg dikatakan ada unsur2 syaitan dan illuminati..ada juga ckp dia lelaki..btul ka? xtau la pula..sllu pula tgk video klip dia pakai bikini..tak nmpk pun dia pnya "tut" kalo dia llki..(wkwkwk)..tapi aku x kesah pun..asalkan lagu dia smua bes2..bukan aku ikut dia pun..smua lagu2 yg dia nyanyi sangat2 bes..aku rasa dia genius dalam mnghasilkan lagu2..so,aku suka smuaaa lgu dia..sni aku listkan lagu dia yg aku suka

1.just dance

2.poker face

3.love game

4.eh,eh(nothing that i can say)

5.paparazi

6.bad romance

7.alejandro

8.paper gansta

9.monster

10,so happy i could die

11.telephone


tiba2 tdi aku search di youtube,aku cba lagu2 dia yg unrealeased,,mksudnya tak pernah di kluarkan..antaranya:

1.no floods

2.wonderfull

3.again again

4.summerboy



lagu yg aku ksi di atas tuh smua lagu lady gaga yg tidak seperti biasa..sperti lagu yg beat2,membuat kan jntung dup2dap kalo naik kereta atau bas yg psg volume full..bgi pendengaran aku,suara n lagu dia lebih kurang mcm gwen stefani..trnyata dia ada juga lagu slow2..bes la juga..tpi aku suka lagu dia yg ngebeat(~yg rncak2)..lady gaga nih selain menyanyi,dia ada juga buat bisnes nip*le sticker(~ hahah) ..xtau la dia yg jual atau dorg suka2 sja ksi nama bnda `nip*le sticker lady gaga.ada ka yg mau beli? ada bintang2,bulat2,kaler wrna wrni..ahah..mgkin untuk org di luar ngara sna..kalo di sni,mgkin x la..kalo ada yg mau beli pun kmu mo pakai di mana? xkan berjemur di pntai mcm tuh..


so,akhir sekali,i just wanna say..I LOVE LADY GAGA...

(~dri skolah lgi aku ada mslh mau buat penutupan karangan..hihi)


Friday, November 5, 2010

maaf

kepada pengguna fullmusik ..saya dan faiz ingin memohon maaf kalo service dan layanan kami kepada anda smua kurang memuaskan..nih disebab kedua2 sangat2 n super duper sibuk..aku dgn final exam n faiz dgn kerjanya membuat website untuk company n networking dkt office..so,mgkin kami x dpt upload lgu kamu smua dalam masa 1 hari..trpksa ambil masa skit..harap smua bersabar..


Selama nih kami dah cba sebaik mngkin untuk memberikan layanan yg terbaik dan bgus untuk semua..cba memenuhi kehendak kamu smua..tpi kadang2 permintaan kamu kami x dapat untk tunai kan sbb kmi sndiri ada masalah..


aku juga ingin mnta maaf dgn smua org yg aku dah layan..aku nih ada sifat yg lain skit..aku kalo jga chatbox tuh..ada beberapa yg aku pantang tgk.antaranya:


1.org marah faiz

-yg nih aku paling anti n pantang tgk..sbb aku rasa faiz dah sedaya upaya buat apa yg kamu mnta..tpi kmu msih marah2 dia,itu sudah x bole d trima..aku setia tolong dia slama 2 thun nih dgn rela hati tnpa mnta apa2,skit pun..krna aku ksian dgn dia dulu,dia di mrh2,di maki2 ..kna pngil "bajingan " la,apa la..so,selagi aku ada,dont u ever think mau mrh2 dia..


2.org meminta dgn cara kasar

-kami dua nih pun ada prasaan,kalo kmu mnta dgn kmputer,mgkin bole la..tpi nih mnta mcm kami nih kuli n pekerja tnpa ada respek pun..kami tau kamu yg request tuh mgkin anak dato,artis,model..kmi tak mnta lebih,cma mnta la dgn cara yg bersopan..jgn la woi2,marah2, dan maki2...

kalo faiz,mgkin dia boleh sabar,kalo aku mmg tak dpt sabar..


tu sja la..mls aku nak crita panjang2..so,aku mnta maaf kalo ada yg tak suka aku n faiz n service fullmusik.kami telah cba sedaya upaya untuk buat n berikan yg terbaik untuk kamu smua.cma kami smua harapkan kesabaran dan pengertian kamu..kami tak salah kan kamu,ini mgkin salah kami sendiri juga..


kepada pengguna fullmusik yg setia disana..terima kasih banyak2..pstikan sntiasa menyokong fullmusik..kami akan mencuba dan trus mncuba memuaskan hati smua fullmusik user..


dan ada iklan skjp

hrga iklan rm 10 sudah mnjadi rm 15 sbb dah ada 5 org yg letak iklan..harga promosi tuh hanya untuk 5 org yg trawal..so siapa2 yg mau ltk iklan lgi,inform sja dgn iza..


DAN KEPADA YG DAH LETAK IKLAN


iza ucapkan trima ksih sbb sudi letak iklan di fullmusik dan ada pujian skit dri faiz dkt bawh nih




kepada yg dah letak iklan,sila kembang hidung sekarang..haha..



dan yg terakhir,kpada fullmusik user,iza ucap kan mnta maaf trlebih dahulu n trima ksih banyak2