Sunday, August 29, 2010

request lagu

nih nak tulis tntg request lagu pulaa..msti hampir smua fullmusik user pernah request lagu kan..kamu smua mcm aku dlu juga..suka request lagu dkt faiz tuh..kalo faiz lmbt buat code lagu utk aku,aku bole mrh2 c faiz tuh..tpi skrg baru aku rasa mcm mana penatnya buat code tuh..sudah la dalam 1 hari bole ada 50 request..smua mau cpt..siap ada mrh2,dan maki2 lagi..tpi kalo dgn faiz tuh,kamu mrh n maki mcm manapun,dia tiada reaksi pun,paling2 juga dia ckp sorry..tpi cuba nasib kamu kurg baik,ngam2 iza jaga tuh chatbox,mmg abis la kamu..kalo aku mls,aku banned sja org tuh.tpi kalo aku tgh bad mood juga..boleh tahan juga marah balik..marah2 abis2an dlu..pastu banned..puas hati aku...huahaha...

bukan apa..kamu blom rasa lagi kan pntnya tuh..dlu ada user fullmusik tuh bole dia mnta 56 lagu utk sekali gus..sekali nafas sja dia request 56 lagu d chatbox tuh..byk gila..mau buat apa juga..

Tak salah kalo kamu nak request lagu byk2..aku fhm kmu nak tukar2 lagu d blog kamu..mcm aku juga,dalam 4 hari sja,lagu d blog aku suda tukar 4 kali..tpi aku cuma tak fhm ada sesetengah user tuh request satu lagu,then bsoknya aku inform la dkt dia,lagu yg dia request tuh suda aku buat code n upload..then dia bls" thanks ya suda upload,boleh request lagu lady gaga lagi tak"...wahhh..baru sja buat code lagu tuh utk dia,then dia mnta lagu lain pula..jadi lagu tdi yg baaru aku buat codenya dia mo buat apa? atau sja2 mau request?..kadang2 aku tak fhm juga la..

kepada fullmusik user,jgn la mrh atau terasa kalo baca entri nih..cma pndapat sja..kalo marah,tuh ada comment box...komen smpai letup..

2 comments:

iza said...

komen3

mira ;) said...

salam..iza,nak request lagu boleh x?
nak lagu maher zain-awaken..ade kat fullmusic tu,tpi dah diremoved.so,kalau bolehla,nk request lagu tu..
kalau xleh.xpe.thanx.:)