Friday, October 22, 2010

tips untuk student (part 2)

ok..aku mo kongsi lagi tips untuk meniru tpi nih made in japan..yg cara sblm nih aku tak tau dari mana...so,layannnn..



Step 1: taip siap2 nota kamuu


step 2: print outt nota yang suda kamu buatt


step 3: then lekatkan tranparent plastic( x tau nama saintifiknya,tpi kamu fham2 kan ja la dgn tgk gmbr tuh)

step 4: then potongkan mengikut saiz


step 5: celupkan dkt air..mgkin untuk buat tuh ink dkt krts melekat dkt plstic tranparent tuh.pstikan ink kamu waterproof yaa

so,hasilnya jadi la mcm nihhh

step 6: then,keringkan untuk smntara wktu..


last step: lekat kan lah di tmpt mcm di gmbr nih atau dimana2 yang tak ketara..


so,lps tuh..SIAP UNTUK BERAKSI..wkwk




3 comments:

.:: Miu Miu ::. said...

dalam dewan exam mane blh bawak botol air, pencil case, tali ID pun tak boleh. so macam mane?

iza said...

apalagii..bljr la jwpnyaa...

Gransazer said...

botol air boleh je bw..tp sure kne ltk bwh meja..(-_-")