Saturday, March 19, 2011

cek pertamaa

memandangkan skrg blog aku nih mcm sunyi gila..tba2 mau buat entry yg hangat skit la..sllunya aku tgk dkt innit nuffnang tuh,org dapat churp2 2 rggt pun bole dapat nang yg banyak..so,aku pun mau try2...haha..x da niat mau menunjuk2 n membangga2 kan diri pun..yg lain smpai beribu2..tpi untuk aku yg pertama kali cashout,mmg happy la kan..



tpi byk rintangan yg aku harus lalui untuk dpt cek nih tau..selalunya org dpt sebulan lebih sja kan..kalo aku,aku trpksa tggu 3 bulan slps 4 kali reissud n 10 kali hntr ticket pergi nuffnang..geramm wei..x logik la cek aku hilang 4 kali..tpi ok juga la last2 dpt..tpi lps tuh trus apply innity..sbb sudah 2 bulan lebih aku x dpt buffered earning..


soo..say welcome to innity..aku rasa bole la tahan



baru seminggu dapat la juga rm 33.14..tpi smua iklan CPC la..skrg nih iklan rm 1.15 per click..bole la tahan..


so kpda kwn2 yg lain,klik2 la iklan innity aku yaaa..huehuheue

2 comments:

Cik Ila said...

innity tu masuk dlm persaingan nuffnang tak?

iza said...

iya..kalo letak innity,nnti status nuffnang akan jdi non member..