Sunday, March 27, 2011

untittled



hmm..aku rasa mau offline untuk beberapa hari atau mnggu..sekadar untuk restkan diri dan otak..jadual harian aku setiap hari adalah,bgn kul 5,pgi kerja pkul 7 dan balik pukul 5 petang..pstu balik kerja sja trus buka fb,buka fullmusik..buka fb mnyakitkan hati..bukan fullmusik lgi skit hati plus2..

selama 3 thun aku kenal n jumpa fullmusik nih,aku ikhlas tolong faiz..aku x mnta n harap apa2..sgala iklan2 di fullmusik tuh pun baru psg dlm 7 bulan cmtu..tu pun trpksa sbb mslh hosting memanjang..

time aku plkn pun..time komuniti kuar tiap hari rabu,kebetulan melawat satu kampung nih..dia ada pusat internet desa,di sana juga aku mnyempat buka fullmusik,.dan aku dpt byk kawan dri fullmusik sbb dlu chatbox tuh tmpt chat,bukan request lagu..dan kawan aku tu kekal smpai skrg.

tapi keadaan berbeza dgn skrg..kadang2 aku rasa terbeban..aku x slhkan org yg request tu,sbb fullmusik mmg tmpt request lgu..kalo nak link2 n promosi kompem aku dilet kan.
sbb aku rasa aku sorg sja yg handle fullmusik tuh.pulang2 dari kerja msih pakai coverall yg berbau diesel sbb tdi kerja cuci motor,trus buka fullmusik..

nah,byk la yg huwaa huwiii di chatbox tuh..ada yg marah,ada yg suka buat emotikon muncung2,ada yg suka ckp main lepas sja..kadang2 aku snyum2 sja tgk..kadang2 aku tba2 bole tersentap..kalo kena lagi time org aku kerja tuh ada sja cri kslahan.mmg satu hari bad mood..

msih terlalu byk aku mau buat untuk satu hari..buat repot,buat persiapan untuk presentation.

sekarang aku sudah btul2 down sbb faiz..klo kmu mau tau,aku cma team member utk fullmusik.bukan fully owner.apa2 yg aku buat trpksa tggu faiz..tpi sudah aku trlalu lama tggu dia untuk setiap perkara yg mau di buat.Dan lebih mnyakitkan dan menyedihkan,smua yg aku inform,yg aku x tnya x di respon sma sekali..

sepanjang 3 thun nih,faiz kna mrah,kena maki n yg lain..aku sllu tolong,kadang2 dilet msg tu cpt2 sblm dia nmpk.kdg2 aku marah org tu balik..tpi skrg? aku di biarkan seorg..

bukan senang handle fullmusik bagi sesetengah org terutamanya org yg sensitif n mudah tersentap mcm aku nih.cma faiz yg hati kering tuh sja yg dpt.msti kmu di luar sna abis kutuk2 aku kan.psl bnda nih pun mau kecoh2.tpi terpulang lah..



dan lebih mengdown kan aku..bila 'dia' tidak sepenuhnya untuk aku..

2 comments:

dandelion kiss said...

Dear,
jangan pressure2.
Utamakan yang penting seperti kerja dan presentation kamu.
Yang lain tu biar dahulu...

Sabar ok... =)

pat!hing said...

akak nak request lagu !! hehe , senarnya tak tahu nak request kat mana since tenet gelong. nak lagu

Rocky Horror Picture Show: Touch-a, Touch-a, Touch Me ! kalau dapat versi glee pun comel, sebab suara minah salleh tu sedap -.- hee

macehh ! akak namo tension2 . chill yeahh :)


ALLAH ada disamping umat dia yang kesusahan. yaws :D

salam

tengs.