Tuesday, May 10, 2011

dewa 19 menjadi MAHADEWA?

siapa yang baca blog aku dri dlu msti sudah tau yg aku nih adalah BALADEWA sejati..aku mnat ahmad dhani n smua artis di bwh management dia..TP kan baru2 nih once,vokalis dewa telah pergi dgn alasan ahmad dhani terlampau fokus untuk band2 project dia yg lain smpai x urus pun dewa..


once,istri dan anknya..

*pic credit to fb ima angelika( once wife)


so tadi aku buka fb dewa 19..tiba nmpk satu poster..



ahmad dhani telah menubuhkan band project baru iaitu MAHADEWA..adakah ini telah mnganti kan kumpulan dewa 19?..Dan lebih mengecewakan judika telah mnjadi vokalis baru untuk kumpulan dewa..OMG


smua org mngharapkan ari lasso balik smula ke dewa 19..


jujur aku x suka judika mnjadi vokalis mahadewa@ new dewa 19 nih..


judika


walaupun suara dia mmg power..tpi aku rasa dia x sesuai untuk mnjadi kumpulan dewa atau pun MAHADEWA nih..


sbbnya lagu yg sllu di bawa judika nih smua lgu alay@ jiwang @ mellow..so,aku rasa x sesuai ..


ok,nak bebel itu sja sbb mgkin org lain x kan phm apa yg aku bebel kan..tpi pastinya BALADEWA2 juga tidak setuju.adioss


1 comments:

sham wahab said...

lagu baru diorg Immortal Love song mantap tu...btw xde mslh pon judika join..sbb suara dia mmg sedap