Tuesday, February 15, 2011

update 15 feb

1.yolanda be cool-we dont speak no americano


2.the cataracs ft dev- bass down low


3.taylof swift-our song


4.taylor swift-fearless


5.sleeping with sirens-let love bleed red


6.shayne ward-if that ok with u


7.secret-shy boy


8.play-destiny


9.oh won bin& miss s-coming down from the heaven


10.han seungyeon-superstar


11.onew solo-the name i loved


12.narsha- im in love


13.my chemical romance-disenchanted


14.miley cyrus-i miss u


15.medina-you and i


16.mblaq-stay


17.mblaq-cry


18.lauryn hill-cant take my eyes off of you


19.howl-parrot


20.GD & TOP-dont go home


21.lyn-geu deh ji geum


22.eric benet-cracks of my broken hearts


23.enrique iglesias-tonight


24.dr dre ft eminem& skylar-i need doctor


25.dj musher ft djen-hit me


26.corinne bailey rae-like a star


27.colbie calliat-i do


28.candy aggro santos ft kimberly wyat-candy


29.big bang ft 2ne1-lolipop


30.avril lavigne-why


31.paramore-misguided ghost


32.justin bieber-common denominator


33.westlife-evergreen


34.hedley-perfect


35.ashily-lucky


36.maroon 5-gonna leave this bed


37.jason derulo-what if


38.the academy is-summer hair=forever young


39.4men-baby baby


40.muse-supermassive black hole


41.statik-cherita kita


42.slmt pgi cinta ost-violon instrumental


43.ning baizura-dugaan ku


44.nashrin-fobia cinta


45.mohram-syurga cinta instrumental


46.izwan pilus-indah lelapku


47.hujan-slmt hari ibu


48.star five-penghambaanku


49.nyawa band- ku yakin bisa


50.mahkota band-angin


51.dygta-masih untukmu


52.blueberry band-ceritaku


53.shafixx-keimanan


54.inteam-allahu rabii


55.mis lady pink ft mc magic-i dont care


ok..nih sja yg aku mmpu upload utk batch nih..aku ada mau pesan skit..sblm request tuh plisss dan PLIS tgk dlu di playlist..sbb ada lebih 10 lgu yg di request suda ada dlm playlist..aku sudah download n tggl upload lgi,skli cek lgu tuh suda ada di playlist.kan buang masa..kadang2 aku x cek lgi..so..plis cek dluu..dan plis cek lgi sekali di playlist tu..x kan tiap saat aku mau bgi link di chatbox kalo lagu yg kamu request tu suda ada..pnt la..cri dlu,kalo x ada bru request..kalo lgu tuh rosak sila inform di chatbox..


p/s: "metaphore" ( suda aku penat2 masak,takkan aku lgi mau suapkan lgi")

2 comments:

natra nasir said...

assalamualaikum!! hye :) cmne nk msokkan ghucy music kt dlm blog sy? ley tolong x? kalu ley tolong tq..

Kikie Khoo said...

Assalamualaikum....leh bg kod tuk lagu YESTERDAY dari THE BEATLE???PLEEASEE I LOVE THAT SONG