Saturday, February 19, 2011

what the hell

dri pagi aku online hari ni kerja aku just baca2 forum dan blog2 org..mls mau buat apa2..tpi aku ada jmpa satu yg bes skit..


skrg nih kan byk kes bayi kena buang..aku pun x tau la mau ckp apalgi..xmau ckp lebih2 tkut terkena diri sndiri.yg pnting tau jaga diri dan ingt nama org slepas BIN dan BINTI di hujung nama kamu..


nih yg manusia buat..kamu rasa kalao hewan dorg buat mcm mana? dorg buang juga ka?



kalo kamu jawab YA..kamu silap..sbnrnya binatang pun x buat mcm nih..mau bukti?




dlm gmbr bawah nih,ada anak monyet tuh rasa2nya di langgar mgkin..sbb tuh x dpt bergerak.then mamanya cba slmtkan anaknya








kamu tgk..mama monyet tuh sggup berlawan dgn anjing asalkan anjing tuh x dkt dgn anknya..


last2 anjing tuh pun lari..

ksian pula tgk ank monyet tuh..siapa la yg langgar .


tengok..lps nih,kalo nmpk brita di tv psl kes buang bayi nih..jgn ckp'wei bodo mcm monyet la org tu"..sbb monyet pun x buat mcm tu weiiiiii..


maybe dorg dri planet lain or came from HELL


p/s: gmbr diperolehi dri forum indonesia..

2 comments:

Schajar McFlurry said...

ya Allah... tak selesai2 kes buang bayi nie.. kecian bayi2 yang tak berdosa ape tu... hmmmm~

cik cekodok jagung said...

manusia semakin kejan zaman ini... masalah xkn selesai selagi manusia xkembali pada al-quran n sunnah..