Wednesday, December 1, 2010

menyibuk kejap

baru sja aku mau buaat laporan bengkel praktikal aku,tba2 aku tr tengok pula post dri irine nih..so aku buka la..beuhhhhh,panasss...nih pasal seorg blogger yg bernama mira nih yg kecoh2 n marah2 pasal irine buat tips berbloging yg kononnya sama dgn dia pnya tips yg dia pernah buat..



untuk pengetahuan kamu dan kamu,aku nih bukan la die hard irine or watever..aku cma kenal dia di sni sja..tpi aku sllu juga baca blog dia dan aku pun pernah chat dgn dia dan aku pun ada no telefon dia..(huhu,nih mau rasa bangga skit sbb msti ramai yg mau no telefon dia kan..sory la,aku nih jakun skit kalo ada org femes2 nih..hahah)...

so aku pun rasa panas juga la tgk cara mira tuh tulis..siap bgi middle finger lagi..mgkin dia rasa entry yg dia buat tuh entry yg paling meletop atau terbaik yg pernah dia tulis..mgkin juga la..bole kalo mau sound org,tpi jgn la mcm tuh..so,aku pun komen la..




beuuhh..nih aku komen sbb aku pun rasa geli dgn entry dia tuh..macam kes lagu tinggal kenangan-gaby pula..macam band caramel berebut dgn gaby psl lgu tu pula..padahal,lagu tuh tak la hebat mana..so c mira nih mgkin dia rasa hebat sbb dia rasa entry dia tuh sangat bes..(bes ka?)


kalo pasal tips bberbloging..smua pun sama..aku pun bole fkir dlm masa 5 mnit..

sma juga mcm komen aku tuh..cba kamu search"cara letak iklan nuffnang di blog"..lebih 20 org yg buat tutorial yg sama sebijik sebulat..so,ada yg bising? xda pun..



so..mcm kata YOVIE dan NUNO bila di tnya tentang isu berebut lagu tinggal kenangan tuh:


"siapa yg buat dulu lagu tuh bukan persoalannya,tiada guna untuk berebut lagu yg tak berkualitas itu,tpi yg harus di buat adalah pandang ke depan dan MULA membuat lagu yg lebih baik)..




1 comments:

dandelion kiss said...

isk2,
pasal nipun nak gaduh.
baik pi makan kacang daaa...

LOL.