Sunday, December 5, 2010

aku nak tudung

saya nak tudung dari ana..


aku baru sja nmpk contest nih lps cari2 tudung pearl haya di google..aku sudah lama jdi silent reader blog nih..mau setahun lebih..tba2 tringin pula nak ikut contest..


dkt entry lama aku,yg bertajuk entrii..adakan aku ckp yg aku mmg suka lawat blog nih..blog nih namanya cahaya cintaku..so aku mmg nak tudung tuhhhhh..


so,aku tag..


http://kotakcintahati.blogspot.com/..

2 comments:

dandelion kiss said...

waaaaa, kena tag ni
cemaner nak wat?
tolong jelasin...

iza said...

haha..iza nih suka sgt tag2 dk..sbb tak tau nak tag siapa lgi..takkan nak tag faiz..hihi..xpa,tak ikut pun tak apa..cma nak cri mngsa untuk di tag sja..hihi