Monday, September 13, 2010

cara-cara request lagu

dalam masa seminggu nih,mood aku mmg x ada..so dgn di cmpur lagi request lagu yg byk,so sblm aku terkasar dgn kamu smua..aku mo ksi tau skit cara2 request lagu..

cara aku beza dgn cara faiz..aku tau ramai yg tak suka aku berbnding c faiz..ramai yg mnyampah..tpi klo dgn aku,caranya lain..

1.siapa2 yg mnta lagu tuh,plis jgn la main ckp"wei,aku nak lagu nih"..byk ko pnya weiii..kalo meminta,buat cara memintaa..

2.Nih yg aku paling x suka bila ada yg ckp"cepat rrr skit"..atau "lagu aku bila ko nak upload,lambtt nya"..yg nih bukan makin aku upload,tpi aku tak upload lngsng pun lagu yg dorg mnta..sng2 sja ckp mcm tuh,macam dia yg mandur n aku kuli ...aku lebih suka kalo mnta cara berhemah mcm ckp,"kalo bole,nak mnta tuh lagu cpt skit..plis"..kalo yg tuh aku tak mrh sbb aku rasa itu cara yg btul kalo nak mnta org tolong...

so siapa yg x puas hati dgn entry aku nih..tuh ada tmpt comment..kamu comment puas2..aku tau aku nih bukan siapa2 pun..bukan artis pun..msih budak sja pun..tpi kalo mnta tuh,buat cara meminta..ada beza antara tauke kedai dan pembeli...so,aku mo ckp sorry dlu awal2..time nih mood aku mmg x ada.

2 comments:

~M.i.z.D.i.e.L.a~ said...

Iza,
yes! akhirnya iza bersuara. Diela sokong kata-kata iza tu. Klu dah nak minta tu, buat la dgn cara sopan. ni tak, main terjah je. Diela yg baca pn bengang. Adui.

*Apa-apa pun, sangat-sangat terhutang budi dgn iza coz iza dh upload lagu2 sofaz yg diela minta. So, boleh tukar2 lagu la pasni. ehehe :)

♥ AeChi ♥ said...

memang patut iza mengamuk...
dha meminta, bwatlah cara meminta...
huhu...sabar yaa...
kesian...
nyway, sya xpnah request lgu...haha
ambik ja code yg sedia ada.. :P
apapa pun, wish u all the best in everything u do, iza... :))