Friday, September 24, 2010

update lagu??

ok..memandangkan suda ramai yg tanya kenapa fullmusik tuh tak update2 lagi,sni jelaskan kepada kamu smua...

Kamu pun tau kan yg bru sja lgu d fullmusik bole play semula..sbnrnya itu mslh file hosting..tmpt simpan lagu utk buat code tuh di banned..sbb tuh smua lagu yg di smpan disana tak bole play trmasuk la icon fullmusik tuh...

Knpa dibanned??
knpa file hosting faiz tuh di banned? file tuh kna banned sbb admin web tuh ckp,kami tlh guna hampir 25% connection di web tuh yg boleh membuat pengguna lain menghadapi mslh..lagi 1,file di sana sudah terlalu byk,aku pun heran knpa sudah beli yg unlimited pun bole ada mslh mcm tuh..nih bukan file hosting free tau..mau byr tiap bulan..

so,untuk mengaktifkan balik account dia tuh,faiz suda buat perjanjian,untuk masa terdekat nih,dia tak akan upload lagu dulu..sbb tuh account dia aktif balik..skrg nih plan faiz tgh mau cri file hosting yg baru..tpi ambil masa skit..so harap bersabar..kamu guna la dlu lagu yg sedia ada di dalam sana tuh..

dan lagi satu,utk pengetahuan kamu,cuma 2 org saja yg mengendalikan blog tuh..aku dan faiz..so,memandangkan aku msih study lagi nih,faiz tak suruh aku uruskan blog dia dan dia hnya bgi kebenaran utk aku upload lagu time aku cuti sja.faiz pula sibuk kerja dan lebih2 lagi skrg nih dia ada mslh kluarga..mau 2 bulan sudah dia di kmpg tuh tak pulang2 lagi smpai sekarang..jdi aku harap kpada smua fullmusik user tuh dapat la faham k..

2 comments:

teeha said...

kenapa takda sounds ? system problem eh ?

Gee GTG said...

lah ye ke.. takpe2..seb baek ade flmusic..klu x bisu la blog saye tuh..hihi..