Monday, September 6, 2010

lagu yg di request

nih lagu2 yg smpt iza upload utk mlm nih...lagu nih masih guna icon gratisan musik yg lama..kalo ada yg mau icon baru,inform sja..lagipun icon tuh blom kna approve oleh big bos lagi..hhihi
(klik dkt lagu tu untuk copy code)


1.taylor swift-forever and always


2.super junior-shake it up


3.snsd yoona-innisfree day


4.gun n roses-sweet child o mine


5.demi lovato-brand new day


6.avril lavinge-innoncence

7.maher zain-awaken


8.ziana zain-indah di hari raya


9.Adzrina adzhar-pujaan malaya


10.sixth sense-menyesal

3 comments:

CIKGU ZAM said...

salam iza,
boleh tak upload kan lagu backgrounsoung kat fullmuzik, lagu yg diminta adalah "guruku-Inteam", dan "biarku menjadi lilin"-pelangi

azureen yazid said...

iza..y lagu indah di hari raya play jap je??

anna cuwa said...

kak iza , boleh tak saye request lagu As One - Am I Supposed to be Sorry . dah try request dekat fullmusic , tapi tak boley ,hope dapat , terima kasih :)