Monday, September 6, 2010

nak mnta pndapat

kepada fullmusik user yg lainn...iza mau pendapat skit...selepas 2 jam memerhatikan code lagu di fullmusik tuh,iza dapat create satu icon baru untuk fullmusik..kalo kamu mau tgk,tgk dkt atas chatbox iza tuh..icon gratisan musik yg iza edit tadi..

nih baru test2,kamu nak atau tak gratisan tukar icon yg mcm nih atau mau yg lain lagi??

6 comments:

CIKGU ZAM said...

salam iza,
boleh tak upload kan lagu backgrounsoung kat fullmuzik, lagu yg diminta adalah "guruku-Inteam", dan "biarku menjadi lilin"-pelangi

teeha said...

nak icon toh

AeChi said...

sukelah ngan icon bru tue...
nak3!! :D
tp klu ada lg keci lg chanteq!! :D
nyway, GOOD WORK!! :D

iza said...

cikgu zam-ok
teeha-ok juga..hihi
aechi-okk..dah edit kasi kecik

Nana Chaiyok said...

cantik la , sys iza ! >.< cute-miut gitu ..

sys , leyh upload lgu Sistar - Shady Girl and Teen top - Clap tak ? byk kali da , nak request kt web sys iza tuu , tpi tak dapatt ..

can i ask one favor ? klu sys iza da upload , boleh tlong inform kt blog sy ? www.nanachaiyok.blogspot.com

SORRY klu sy ni cerewett .. ;)

teeha said...

cmne nak dpt code icon baru ?