Saturday, September 4, 2010

your request

skrg lagu2 yang kamu smua request di fullmusik iza yg upload memandangkan faiz pulang kampung..lagu yg iza upload skrg nih adalah lagu yg direquest byk kali d chatbox..msh bnyk lagi yg request.tpi iza tak tau yg lain tuh msih mau atau tak lagu yg kmu request2 sblm nih.sbb kebnykkannya suka2 sja request..jdi iza upload berdasarkan siapa yg nak lagu tuh betul2..


lagi satu nak kasi tau,yg iza cuma bole post sja d blog fullmusik tuh..kalo mau edit2 atau buat playlist tak dpt.jadi lagu yg iza upload tuh cuma faiz yg bole msukkan d playlist..so,kalo kamu nak tau lagi yg baru iza upload,kmu cek sja latest post d blog tuh..



kepada yg request lagu,tpi tak jumpa,bole klik d bwh tuh


randy pengalila-lewat semesta>> lewat semesta


andra & the backbone >> lagi dan lagi


atilia dan monoluqe>> kekanda adinda


aizat >> sungai lui

2 comments:

azureen yazid said...

iza..
nk lagu indah di hari raya-ziana zain

faradilla sukmawanti said...

bagi link lagunya Miley Cyrus - Party In The U.S.A dong min. mauuu ;3 *bales gak ya komenku nih* ~_~