Saturday, January 1, 2011

and the winner is...

pertama sekali aku mau ckp sory byk2 untuk 7 org yg dah join contest..mmg aku rasa aku nih x ngam la buat contest..x mnepati masa btol..

sbnrnya pemnangnya mmg sudah ada..tpi aku mau letak video cara aku pilih pemenang..biar adil skit kan..xda la nnti org ckp aku nih pilih2 org yg aku suka..TAPI mslhnya,aku dah try upload 3 hari tau..TAPI mslhnya adalah ianya sangat2 HAZABULAH..video aku tuh dlm format mpeg-4..size dia 90mb..sejak baru2 nih modem streamyx di psg dkt router ,line mkin lembab..sbb terpksa berkongsi dgn 4 org..dlu aku download lagu dkt 4shared,2mnit sja..blm lagi aku download guna akaun premium 4shared faiz..30 saat wa cakap luuu..tpi skrg 15 mnit pun blm lepas..dan sbb itulah aku sudah jarang upload lgu untuk fullmusik user..


so PEMENANGNYA adalah..

pemenang no 2..



dan pemenang pertama..

*
*
*
*
*

*

*

*


hadiah pertama adalah free sewa iklan sebulan di fullmusik

dan hadiah pemenang no 2 adalah rm 10 dan memandangkan pemenang no 2 adalah penyewa di fullmusik, dia akan dpt discount 50%untuk sewa seterusnya..


kepada pemenang2 sekalian..sila emailkan

link n banner blog buat miss annez

dan no tepon untuk dandelion kiss..nak pin atau msuk terus?:P


email=iza_bete91@yahoo.com


so..harap2 yg x mng tuh jgn sedih2 sbb iza akan letak banner2 atau link kamu di blog iza coz sudi join contest iza..

dan last sekali tiba2 mood mcm mau dgr dngdut sja dri pagi smpai ke mlm.. jadi,




DANGDUTAN YUKKKK




4 comments:

dandelion kiss said...

uhhhh,
mahu lumpat2!
=) maceh iza.

iza said...

hahaha..jum lumpat2..dk mau top up nih main msuk atau mau pin dia sja?

dandelion kiss said...

masuk ajalah, nanti DK bagi number hp di email. boleh?

AnneZ said...

hihihihi...
suke hearty tak terkira...
mekasih bebanyak iza ooiii...

p.s: info diemelkan 2u!