Saturday, November 6, 2010

Akibat si tangan yg gatal

tajuk mcm panas sja kan..haha..tak la..nih aku nak buat entri pasal nuffnang pulaa..smlm sblm tdr,aku tgk nuffnang tuh ok sja..tba2 tdi pagi aku buka(~biasa lah klo jdi blogger yg ada nuffnang,online2 sja trus tgk nuffnang..hihih)..tiba2 aku trkejut pula..tba2 earning aku jdi kosong


balik2 aku refresh,nih lambat loading ka apa..tba2 terdetik pula di hati aku mau tgk payment history..dan akhirnya,aku menemui jawapannya



tadaaaa...dan rupanya nuffnang tuh dah di cash out...huaaaaa,dgn rasa yg ingin tahu,trus aku buka fb dan suspek utama pun nampknya tgh online..lps nmpk dia online,trus aku tnya

"bek tdi buka nuffnang ya??"dan jawapannya adalah


rupanya faiz nih yg buka nuffang aku smlm,dia ckp dia salah klik..

tgk chat di atas tuh,nih bukan aku mrah dia ya,aku bru sja tnya yg dia ada buka nuffnang atau tak,trus berjela2 penjelasan dia ksi...hahaha..tau takut .


ksian pula aku tgk,then aku ckp,x apalah,ok juga kalo cashout,dpt aku buat acount baru untuk hasil dri fullmusik..


tgkk,pukul brapa dia buat project


pukul 2.49 geng..larut bebenor..

tu lah,lain kali tgn tuh jangan gatal ya bek mau klik2 itu ini..ihihi,btw,iza tak marah pun ma bebek..so,jangan takut..tpi lain kali jgn buat lagi tau..




3 comments:

dandelion kiss said...

sebenarnya masih boleh kalau nak cancel cash out. just beritahu admin Nuffnang. diorang leh uruskan.
tapi, dah om ter cashout, hehehe takpelah...

lepas ni kumpul lagi!

=)

iza said...

boleh cancel ka? nak test la..msih nak menabung byk2..hihi

Pelangi said...

xpenah dapat lagi pulus dr nuffnanf..dulu salah letak iklan, skrg da btul..tah2 salah lagi kot..huhu